LIFESTYLE

'Ναυάγησε' η συμφωνία Αντρέα Πατσαλίδη και TvOne'- Ένας και μοναδικός ο λόγος 

'Ναυάγησε' η συμφωνία Αντρέα Πατσαλίδη και TvOne'- Ένας και μοναδικός ο λόγος 

Η είδηση της συμμετοχής του Αντρέα Πατσαλίδη στη νέα εκπομπή του TvOne τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, αλλά δυστυχώς ο γνωστός Dj και το κανάλι του Αρχαγγέλου δεν θα συνεργαστούν, τουλάχιστον για την εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου. 

Της Νατάσας Κακούτση 

Τα δημοσιέυματα ήθελαν τον Αντρέα Πατσαλίδη να κυκλοφορεί στους διαδρόμους του TvOne και να έχει κάνει κάστιγκ για το νέο απογευματινό μαγκαζίνο του TvOne. 

Και όμως στην εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου δεν πρόκειται να δούμε τον αδελφό του Λούη Πατσαλίδη, παραμόνο ως καλεσμένο... Ο λόγος είναι ότι ο Αντρέας Πατσαλίδης ύστερα από ώριμη σκέψη διαπίστωσε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δεν ταιριάζει στα ενδιαφέροντά του.  

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Αντρέα Πατσαλίδη, ο οποίος αρκέστηκε σε μια λακωνική δήλωση για να μας εξηγήσει τους λόγους που δεν θα συμμετέχει στην εκπομπή "Όλα Για Σένα": "Πρός το παρόν θα απορροφηθώ σε άλλα πράγματα, δικού μου τύπου και δικών μου ενδιαφερόντων, με τη μουσική...". 

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Αντρέα Πατσαλίδη, ο γνωστός Dj δεν αρνήθηκε την πρόταση του καναλιού του Αρχαγγέλου, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που λατρεύει να καταπιάνεται με νέα πράγματα. 

Ωστόσο ύστερα από σκέψη και αφού πέρασε τα δοκιμαστικά και ζώντας την εμπειρία, διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος χώρος απέχει παρασάγγας από τον ίδιο και θα ήθελε να καταπιαστεί με κάτι που να του ταιριάζει και φυσικά να σχετίζεται με την αγάπη του, που δεν είναι άλλη από την μουσική. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top